Ήρθε η στιγμή που περίμενες…

Ήρθε η στιγμή για να αποκτήσεις το δερμάτινο μπουφάν που ονειρευόσουν. Κάνεις την έρευνά σου, ψάχνεις στο internet για σχέδια, για χρώματα και σίγουρα για τιμές. Ακολουθείς διαφημίσεις στο facebook και κάποια στιγμή ναι ….βρίσκεις και σχέδιο και χρώμα και τιμή …τίμια!

Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

Καλά όλα αυτά, θα σκεφτείς, αλλά με το μέγεθος τι γίνεται;

Δε θα κρύψουμε ότι το 80% των ερωτήσεων που δεχόμαστε καθημερινά από πελάτες μας αφορούν ακριβώς αυτό!

Ποιο μέγεθος να διαλέξω;

Πως μπορώ να υπολογίσω το σωστό μέγεθος;

Δύο ερωτήσεις που σε καθημερινή βάση καλούμαστε να απαντήσουμε.

Ας τα βάλουμε λοιπόν σε μία σειρά.

Σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση η επιλογή ενός δερμάτινου μπουφάν. Σκέψου το εξής. Είσαι σε κάποιο κατάστημα, δοκιμάζεις περισσότερα από ένα σχέδια, έχεις τη βοήθεια του πωλητή, ενός φίλου ή φίλης, σίγουρα του «καθρέπτη» και δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις.

Το ένα είναι λίγο πιο φαρδύ στο στήθος, το άλλο στενεύει κλπ…

Πόσο μάλλον να παραγγείλεις δερμάτινο από το eshop.

Και όμως και εδώ υπάρχει λύση…

Καταρχήν πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η κάθε εταιρεία έχει τη δική της γραμμή στα ρούχα της, και μάλιστα πολλές φορές διαφορετική γραμμή σε κάθε σχέδιο, π.χ. ένα σχέδιο το παράγει σε slim fit (στενή γραμμή) ένα άλλο σε κανονική γραμμή και ένα τρίτο ίσως σε άνετη γραμμή (ιδανικό για όσους έχουν κοιλίτσα και γενικά για όσους φοράνε μεγάλα μεγέθη).

Οπότε το να σκεφτούμε «φοράω L άρα παραγγέλνω L» είναι επίφοβο.

Θα σκεφτείς βέβαια, μα στην υποσημείωση αναφέρει «ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ». Ναι σωστά. Αλλά για ποιο λόγο να μην επιλέξεις από την αρχή το σωστό μέγεθος αποφεύγοντας έτσι τη διαδικασία – ταλαιπωρία των επιστροφών – αλλαγών; Και εάν είναι π.χ. τελευταίο κομμάτι, σε προσφορά και δεν θέλεις να το χάσεις;

Η λύση είναι μία και είναι απλή.

Χρησιμοποιώντας μία μεζούρα, μετράς την περίμετρο στήθους (κάτω από τις μασχάλες περιμετρικά και χαλαρά). Επίσης μετράς την περίμετρο μέσης (στο ύψος του ομφαλού) και σίγουρα το ύψος σου.

Στη συνέχεια στέλνεις τα στοιχεία με ένα μήνυμα στη σελίδα μας στο FACEBOOK:  https://www.facebook.com/Modapelle.gr/, ή με email στο info@modapelle.gr, ή ακόμη και τηλεφωνικά στο 2641045522 και αναφέρεις το όνομα ή το κωδικό του δερμάτινου που σε ενδιαφέρει. Ανδρικό ή και γυναικείο – η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια!

Από εδώ και στο εξής η επιλογή του ιδανικού μεγέθους είναι δική μας υπόθεση και ευθύνη.

Το έμπειρο προσωπικό μας, με βάση τα στοιχεία αυτά θα σου προτείνει όχι μόνο το ιδανικό μέγεθος αλλά ίσως και το ιδανικό σχέδιο για το συγκεκριμένο σωματότυπο! Παρόλα αυτά ακόμη και εάν εσείς το θέλετε π.χ. λίγο ποιο άνετο, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής χωρίς καμία επιβάρυνση και αντικατάστασης με το ιδανικό για εσάς μέγεθος.

Δε θέλει λοιπόν κόπο, θέλει τρόπο.

Γιατί αξίζεις το καλύτερο!