Η γούνα σαν κομμάτι συνεχίζει να κατακτά τις πασαρέλες. Τα γούνινα παλτό, πανωφόρια & γιλέκα θα είναι must have item το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2017-2018. Το γούνινο γιλέκο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας , γιλέκα σε όλα τα μήκη ικανά να μεταμορφώσουν κάθε μας εμφάνιση. Μπορεί να φορεθεί από φούστες, φορέματα μέχρι και τζιν παντελόνι. Δες σήμερα όλες τις νέες τάσεις στις γούνες και στα γούνινα γιλέκα  και δημιούργησε και εσύ πρωτότυπες εμφανίσεις.

Φόρεσέ τα σε γήινες ή και πιο έντονες αποχρώσεις και απόλαυσε στο έπακρο τη ζεστασιά που θα σου προσφέρει  το μοναδικό αυτό trend!

#1 Γούνινο μακρύ γιλέκο

Ένα γούνινο μακρύ γιλέκο αποτελέι την ιδανική επιλογή για τισς κρύες μέρες και το ρούχο που θα σας δικαιώσει από αισθητική άποψη. Μπορείς να διαλέξεις από το κλασικό μαύρο μέχρι και κρεμ, και να το συνδυάσεις τόσο με παντελόνια όσο και με φορέματα για βραδινές εμφανίσεις

#2 Γούνινο γιλέκο πάνω από jacket

Για τις casual εμφανίσεις σου επέλεξε ένα γούνινο γιλέκο που μπορεί να φορεθεί πάνω από jacket.Δοκίμασε το πάνω από το εφαρμοστό δερμάτινο jacket ή σακάκι για ένα κομψό look.

 

#3 Γούνινο boho γιλέκο

Επιχρυσωμένα κουμπιά, λουλουδάτες φόδρες, και άνισα μήκη δίνουν μία boho πνοή στο γούνινο γιλέκο.

#4 Γούνινο γιλέκο σε στιλ patchwork

Τα γυναικεία γούνινα γιλέκα από πολύχρωμα κομμάτια γούνας, σε στυλ patchwork αποτελούν την ιδανική επιλογή για ξεχωριστές εμφανίσεις.

The fur

Η γούνα στις κλασικές της γήινες αποχρώσεις έρχεται με την υποστήριξη των σχεδιαστών που παρουσιάζουν την αρχική της εκδοχή. Βαριές και ζεστές γούνες θα σου κρατήσουν συντροφιά στα κρύα του χειμώνα 2017-2018.

Οι  προτάσεις μας :